The Shadowy Insight - You Can Really Taste The Faethle!

Fixa hemma

Det är så kul att få göra om hemma och få fixa iordning lite grann. Det finns så mycket som man kan göra för att göra en förändring och det är ju det som man vill åt. Ja om man är lite händig så kan man ju göra väldigt mycket själv för att få det som man vill. 
Man kan måla om och snacka ihop lite skivor i granit och man kan lägga nytt golv med mera. Ja det finns verkligen så mycket som kan vara kul att pröva på och som kan göra att det blir lite nytt och fräscht.

Kul med förändring

Ja ibland så behöver man lite förändring och man känner ofta att man vill göra något nytt och det gäller även i hemmet. Så det kan vara bra att göra omilde hemma och få det att se lite nytt ut eller att byta stil eller liknande. Ja det finns så mycket som man kan göra för att få en förändring. Det är väl därför som så många håller på och renoverar och gör om hemma.

Det är kul att det finns så många tidningar som man kan få inspiration ifrån för att göra något nytt inrednings mässigt. Ja jag tycker det är kul att kolla online men även att kolla i inredningstidningar det är sånt som ger mig inspiration och idéer för att göra om och fixa iordning hemma.
Ja man kan få många bra idéer och sen så kan man ta dom och göra iordning på det sätt som man själv vill ha det och sen att kunna göra det på ett lite billigare sätt om man så önskar. För man behöver ju inte göra exakt så som man ser det utan man kan göra en variant på något som man har sett. Ja det är kul att det finns så mycket.